NL - FR
Hoe gaan we te werk?

De cliŽnt ligt (volledig gekleed) op de tafel terwijl de therapeut het cranio sacraal ritme waarneemt met de handen. Door precies en zacht de handen te plaatsen op de schedel of op om het even welk deel van het cranio sacraal systeem, kan een ervaren therapeut het ritme en blokkades met de handen waarnemen. Het is een intense behandeling, ook al is ze in wezen zacht.

Een behandeling verloopt volgens een onderzoeks- en behandelprotocol maar het verloop is onvoorspelbaar. De CranioSacraal therapeut volgt het lichaam en het cranio sacraal systeem met zachte technieken. De therapeut voelt het ritme, begeleidt het om terug in balans te komen, staat stil en luistert bij fysische of emotionele blokkades. Zo krijgt het lichaam de kans om te reageren en kan er bewustwording plaatsvinden. CranioSacraal therapie is een non-invasieve, respectvolle en holistische manier van behandelen die het zelfgenezend vermogen van het lichaam stimuleert. Deze belevenis wordt als zeer ontspannend ervaren door de cliŽnt. Een sessie duurt 60 min.

Voor de behandeling hoeft u alleen uw schoenen uit te trekken en op uw rug op de behandeltafel plaats te nemen. Ik maak contact en voel de subtiele stromen en bewegingen, die de stille kracht van uw helende natuur in gang zetten. Energetische blokkades, onverwerkte levenservaringen, pijnen en verkrampingen kunnen zo losgelaten worden.Zachte aanrakingen aan het bekken en heiligbeen of andere plekken op het lichaam kunnen dit bevorderen. Als gevolg hiervan kunnen ook na de behandeling moeheid, pijn, zwaarte, kilte optreden of kunnen emoties vrijkomen. Dit vraagt in de eerste plaats begrip en geduld.

Ik bied je tijd en aandacht voor je probleem en de hulp bij je zoektocht naar een oplossing.

Ik kan je terug leren voelen wat ontspannen is.

Samen gaan we op een speelse manier verkennen, herkennen en erkennen van de problemen.

Op een natuurlijke en begrijpelijke manier, via aanraking, ontspanning, inzicht en herstel, met een flinke dosis humor.