NL - FR - ENG
BEHANDELINGEN
Bekkenbodem - Cranio en somato - Distance Healing

Cranio Sacraal en Somato Emotionele Therapie volgens Dr. John Upledger

Cranio Sacraal Therapie

CranioSacraal therapie is een techniek die de functies van het cranio sacraal systeem optimaliseert. Cranio slaat op de schedel en sacraal staat voor het heiligbeen. Als Cranio Sacraal therapeut zal ik eerst luisteren naar jouw cranio sacraal systeem en dit volgen en begeleiden. Ik bied dan ook het lichaam hulp om de zelfgenezende processen in jouw lichaam weer wakker en sterker te maken. Door een betere connectie met eigen lichaam, eigen emotie en eigen innerlijk weten ontdek je jouw werkelijke zelf.

Somato Emotionele Therapie

Allerlei klachten kunnen ontstaan wanneer een emotie wordt vastgehouden en niet tot expressie komt. Het ontdekken van deze emotie is een begin van de ontdekkingsreis naar het loslaten, naar traumaverwerking. Ik begeleid je bij het onderzoeken naar de betekenis van de spanningen, waar ook in het lichaam, door samen met jou de ketting van gebeurtenissen en ervaringen bloot te leggen die geleid hebben tot de opgebouwde spanning. Met begrip, respect, geduld en aandacht kan ik je aanbieden om te praten over datgene wat je waarneemt en voelt.

Voor de behandeling hoeft u alleen uw schoenen uit te trekken en op uw rug op de behandeltafel plaats te nemen. Ik maak contact en voel de subtiele stromen en bewegingen, die de stille kracht van uw helende natuur in gang zetten. Energetische blokkades, onverwerkte levenservaringen, pijnen en verkrampingen kunnen losgelaten worden. Als gevolg hiervan kunnen ook na de behandeling moeheid, pijn, zwaarte, kilte en/of emoties vrijkomen.

Een sessie duurt zoals afgesproken 45min of 60min.